Afval

In de gemeente Berg en Dal wordt al het afval ingezameld door DAR. Vanaf 2017 wordt er in de hele gemeente nog maar op één manier ingezameld.
De gemeente en DAR willen zoveel mogelijk grondstoffen inzamelen en zo weinig mogelijk restafval overhouden. Als u uw afval goed scheidt, kan het gebruikt worden als grondstof voor nieuwe producten. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Weten wanneer uw afval opgehaald wordt?

Typ hieronder uw postcode en huisnummer in. U ziet direct wanneer bij u het afval, plastic of oud papier wordt opgehaald.

Informatie over:

Informatie over de volgende onderwerpen kunt u vinden op de site van Dar

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dar via info@dar.nl of via telefoonnummer 024-3716000 (maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur).

Informatie over de afvalstoffenheffing kunt u vinden op de site van Munitax. Voor vragen over de afvalstoffenheffing kunt u contact opnemen met Munitax via het contactformulier of bellen met 024-6780962 (maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur).

Dar-app

Dar heeft ook een applicatie voor de smartphone ontwikkeld. Met de Dar-app kunt u zien wanneer welk afval door de Dar wordt opgehaald. Ook kunt u instellen dat u een dag voorafgaand aan de inzameldag een melding ontvangt.

Snelmenu