Sleuteloverdracht carnaval

Foto van Henk Baron

Op vrijdag 24 februari ontvangen de prinses en zeven prinsen carnaval de symbolische sleutel van de gemeente Berg en Dal van burgemeester Mark Slinkman. De overdracht van de sleutels is de officiƫle start van carnaval.

Ontvangst

De prinsen en hun gevolg worden om 18.15 uur in de SOK-feesttent op het marktplein in Groesbeek ontvangen. Rond 18.45 uur gaat het gezelschap naar het gemeentehuis waar het programma om 19.00 uur verder gaat. De burgemeester zal daar de prinsen en de carnavalsverenigingen verwelkomen en uiteraard de sleutels voor de carnavalsdagen aan de prinsen overdragen.

Samenzijn

Het officiƫle gedeelte duurt van 19.00 tot 20.00 uur, waarna er tot 21.00 uur gelegenheid is voor een gezellig samenzijn. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door fanfare Jubilate Deo.

Snel naar

Snelmenu