Op zoek naar werk

Heeft u hulp nodig bij het vinden van werk?  Het regionaal WerkBedrijf helpt werkzoekenden met het vinden van werk. Het WerkBedrijf is een samenwerking tussen diverse gemeenten in de regio. Het WerkBedrijf helpt mensen die kunnen werken, maar hulp nodig hebben bij het vinden van werk. Het gaat dan bijvoorbeeld om uitkeringsgerechtigden, mensen met een arbeidsbeperking, pas afgestudeerden of mensen die arbeidsmatige dagbesteding willen.

Jonger dan 27 jaar?

Speciaal voor jongeren van 18 tot 27 jaar is er het Regionaal Jongerenloket Nijmegen. Het Jongerenloket kijkt samen met jou naar mogelijkheden op het gebied van werk en onderwijs. Het jongerenloket is een onderdeel van het regionaal Werkbedrijf.

27 jaar of ouder?

Het regionaal WerkBedrijf kan u helpen bij het vinden van werk. Passend bij uw kwaliteiten en talenten. Samen met u bekijken zij wat er nodig is om de baan te vinden die bij u past.

Het regionaal Werkbedrijf kan u adviseren in een persoonlijk adviesgesprek, maar ook ondersteunen bij solliciteren, werkervaring opdoen of een eigen bedrijf starten. Daarnaast bieden zij verschillende trainingen en workshops aan.

Snelmenu