Werkgevers én werkzoekenden komen makkelijk in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze vindt plaats op dinsdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur. De Online Banenmarkt is een platform voor werkgevers, werkzoekenden en intermediairs in onze regio. Iedereen kan gratis lid worden. Kijk op www.banenmarkt-rvn.nl(externe link).

Werkgevers en werkzoekenden

Werkgevers uit de regio delen op 7 december hun vacatures in de LinkedIn-groep van de Online Banenmarkt. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden en ‘baanveranderaars’ zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Onderling worden tips en contacten gedeeld. Ook worden er Meet Ups georganiseerd. Tijdens deze online meetings krijgen werkzoekenden een inkijkje in een regionaal bedrijf en vacatures.

2.600 leden in de regio

De Online Banenmarkt bestaat nu anderhalf jaar en heeft ruim 2.600 leden uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. De groep staat altijd open voor nieuwe aanmeldingen van werkgevers, werkzoekenden en intermediairs. 

Meer informatie is te vinden op www.banenmarkt-rvn.nl(externe link).