Bedrijvendag 2017

Na de drukbezochte Bedrijvendag in 2015 wordt op 23 oktober de tweede Bedrijvendag georganiseerd. De Bedrijvendag is voor u een mogelijkheid om te netwerken met uw collega-ondernemers uit onze gemeente Berg en Dal. De tweede Bedrijvendag staat in het teken van innovatie en vindt plaats in de leegstaande scheepswerf in Millingen aan de Rijn. Een bijzondere locatie die speciaal voor de Bedrijvendag nog één keer haar deuren opent.

Bekendmaking winnaar Het Beste Idee van Berg en Dal

Wethouder Sylvia Fleuren maakt op deze dag bekend wie de winnaars zijn van Het Beste idee van Berg en Dal! Dit gebeurt nadat de vijf ondernemers met de beste inzendingen een korte presentatie hebben gegeven over hun ideeën aan de onafhankelijke jury

De jury bestaat uit Hein van der Pasch (directeur Mercator Incubator Nijmegen), Jan Kersten (oprichter en directeur Kegro Deuren), Joost Bouman (adviseur Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland) en Martin Visser (directeur bedrijven Rabobank Rijk van Nijmegen).

Programma

Tijd
16.30 – 17.00 uur Inloop
17.00 – 17.30 uur Opening door de dagvoorzitter en wethouder Sylvia Fleuren
18.30 – 19.15 uur Presentaties Het Beste Idee van Berg en Dal!
19.30 uur –  ….. Prijsuitreiking en nazit

Dagvoorzitter is Paul Wilbers, voormalig burgemeester van Ubbergen. Kortom, het wordt een interactieve en dynamische dag met volop mogelijkheden om zaken te doen, kennis op te doen over innovatie en om nieuwe contacten te leggen.

Aanmelden

Mogen wij u ook begroeten op maandag 23 oktober? Vul dan het korte inschrijfformulier in. Deelname is gratis.

Catering verzorgen?

De catering wordt verzorgd door horecaondernemers uit Berg en Dal. Wilt u de catering mee verzorgen en zo te laten zien wat uw horecabedrijf in huis heeft? Laat het ons weten via hetbesteidee@bergendal.nl. Hier kunt u ook uw vragen naartoe mailen.

Locatie

Scheepswerf Millingen aan de Rijn (Rijndijk 19, 6566 CG, Millingen aan de Rijn). Speciaal voor de Bedrijvendag opent de scheepswerf nog één keer haar deuren. Voormalig directeur Rob Schuurmans blikt terug op bijna twee eeuwen geschiedenis.

Initiatief

De bedrijvendag is een initiatief van de Millingse Ondernemers Vereniging, Ondernemend Ubbergen, Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland en de gemeente Berg en Dal.