Bedrijvendag 2019

Op vrijdag 27 september van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij voor de derde keer de Bedrijvendag Berg en Dal. Deze dag is bedoeld om samenwerking tussen lokale bedrijven te stimuleren. Een goede onderlinge samenwerking is namelijk goed voor de lokale economie.

Dit jaar is de Bedrijvendag op het evenemententerrein van de Nederlandse Wijnfeesten op het marktplein in Groesbeek. Naast wijn is het thema dit jaar ‘samen duurzaam’. Op een bedrijvenmarkt kunnen lokale ondernemers door middel van een stand laten zien wat zij kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid. Het gaat om duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam bouwen, sociaal ondernemen en circulaire economie.

Initiatief

Eens in de twee jaar organiseert de gemeente Berg en Dal de Bedrijvendag. Dit doen we in samenwerking met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.

Pagina opties

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster