Wat gaan we doen?

In de Bongerdstraat in Beek gaan we nieuwe bomen planten. Het is inmiddels 8 jaar geleden dat de bomen op deze plek zijn weggehaald. Ook vervangen we de bestrating tussen de Esdoornstraat en Koekoekstraat en het asfalt tussen de Koekoekstraat en Kwartelstraat. Overal komen met nieuwe betonstraatstenen.

Ook willen we parkeerplaatsen aanleggen aan de zijde met oneven huisnummers (noordkant) tussen de Koekoek en Kwartelstraat. Op andere gedeelten van de Bongerdstraat ontbreekt deze ruimte. Waar het kan voegen we groen toe. Zo ontstaat een mooi straatbeeld.

Werkzaamheden nutsbedrijven

Binnenkort start het overleg met de nutsbedrijven over werkzaamheden of vervanging van kabels en leidingen. Afhankelijk hiervan wordt de startdatum en uitvoeringstijd bepaald.

Voorlopig gaan we er vanuit dat de werkzaamheden starten in november 2022. De totale uitvoeringsduur is ongeveer 4 maanden. Mochten de nutsbedrijven ook werkzaamheden gaan uitvoeren zal de uitvoeringsduur worden verlengd met ongeveer 2 maanden. In de voorlopige planning verwachten we het werk in zijn geheel medio mei 2023 af te ronden.

Inloopavond

Op 13 juni 2022 heeft gemeente een inloopavond gehouden over de plannen. Was u verhinderd? Via de link hieronder kunt de tekening bekijken.

Heeft u opmerkingen?

Uw eventuele opmerkingen kunt u tot 13 juli 2022 doorgeven door het reactieformulier te mailen naar p.kersten@bergendal.nl.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pierre Kersten. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-13 14 36 17 of via e-mail p.kersten@bergendal.nl.