De gemeente Berg en Dal gaat de Bosstraat, de Heumensebaan, Lindenlaan, Schrouwenberg en Kruispad opknappen. De openbare inrichting van deze straten is verouderd.

Zo gaan we bijvoorbeeld het oude asfalt vervangen door klinkers omdat dit beter past bij het dorpse karakter van onze straten. Ook koppelen we de rioolputten af van het riool zodat schoon regenwater niet meer in het riool verdwijnt.

In de video stratenproject Groesbeek(externe link) ziet u wat we precies gaan doen en hoe de straten er straks uit gaan zien.

Hoe lang gaat het duren?

De totale werkzaamheden duren ruim 6 maanden. 15 Maart 2021 gaan we van start.

We proberen de overlast tot een minimum te beperken, maar er zullen momenten zijn dat u niet met de auto bij uw huis kunt komen. De aannemer zorgt ervoor dat u hierdoor niet wordt overvallen. Hij houdt u tijdens het project op de hoogte van de bereikbaarheid en hij informeert u vooraf wanneer uw straat aan de beurt is. Zo kunt u tijdig voorbereidingen treffen.

Te voet kunt u natuurlijk wel altijd bij uw huis komen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Bram Kerkhoff van de gemeente Berg en Dal via telefoonnummer 14024 of met de aannemer: de Gebroeders Van Venrooij via telefoonnummer 024 678 22 22.

Meer informatie

Bekijk de video stratenproject Groesbeek(externe link) voor meer informatie.