Samen maken we Berg en Dal. Door vanaf het begin samen te werken maken we gebruik van elkaars kennis, vaardigheden en creativiteit. Samenwerking is de basis voor een succesvol initiatief! Daarom lanceren we nu www.samenbergendal.nl(externe link). Hét platform om uw idee of initiatief te plaatsen, mee te denken en mee te maken. 

Op de homepagina ziet u welke projecten op dit moment actief zijn. Elk project heeft een bepaalde fase. Bijvoorbeeld ideeën ophalen of informatie ophalen met een enquête. Als inwoner kunt u zich registreren op het platform en meepraten en meedoen.

Eerste project al online

Het eerste project staat al online: ‘Meer groen in uw wijk’. U kunt aangeven of en waar u bomen of ander groen bij u in de straat wilt. Binnenkort komen er nog meer projecten online. Denk aan het meepraten over het minimabeleid en de herinrichting van het marktplein in Groesbeek. 

Zelf een initiatief?

Maar, u kunt het platform ook zelf gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld weten wat uw dorpsgenoten vinden van uw initiatief? Dat kan. Neem dan contact op met Jelle Blijham via j.blijham@bergendal.nl. Dan bekijken we samen de mogelijkheden voor op het platform.