Begin september start in Oost-Nederland een onderzoek naar het koopgedrag van inwoners. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen. En hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden. Doet u ook mee?

Verschillende huishoudens in onze gemeente ontvangen hiervoor een brief. Deze huishoudens zijn willekeurig gekozen. Heeft u geen brief gekregen en wilt u wel meedoen? Ga dan naar www.startvragenlijst.nl/koopgedrag(externe link). Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van €25,- verloot.

Wat doen we met de uitslag?

Het onderzoek wordt mede uitgevoerd op verzoek van de provincie Gelderland. Ook de gemeente Berg en Dal doet mee aan het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de onderzoeksbureaus I&O Research. Met de resultaten van het onderzoek brengen we het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld. Dit helpt ons bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen.

Privacy gewaarborgd

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het koopstromenonderzoek 2023.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.koopstromen.nl(externe link). Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@koopstromen.nl.