Bent u door de coronacrisis in de problemen gekomen? Misschien wilt u een doorstart maken en heeft u hulp nodig om door te kunnen gaan met uw bedrijf? Of denkt u eraan om (tijdelijk) een betaalde baan te zoeken naast uw onderneming? Of wellicht wilt u graag een opleiding volgen? Het kan ook dat u hulp nodig heeft bij het oplossen van uw bedrijfsschulden of bij het stoppen met uw bedrijf. Voor al uw vragen, ideeën, plannen en zorgen over uw toekomst kunt u bij ons terecht.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze hulp begint met een kennismakingsgesprek met Gripvol, een adviesbureau voor bedrijven. U kunt meteen een afspraak maken met de bedrijfsadviseur van Gripvol, Funs Donné, via telefoonnummer: 06-28773595 of e-mail: Funs@gripvol.nl.

Funs of één van zijn collega’s gaat met u in gesprek. In het gesprek kunt u al uw plannen en zorgen over uw bedrijf bespreken. Na dit gesprek maakt de bedrijfsadviseur een verslag en een afspraak om dit verslag met u te bespreken.

Hulp van andere bureaus

De bedrijfsadviseur kan u ook doorverwijzen naar andere bureaus. Voor hulp bij schulden, begeleiding, opleiding of het vinden van een betaalde baan. Bijvoorbeeld het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, het leerwerkloket, Over Rood, Philips Stiels & Gielkens. Alle hulp is gratis en het is niet verplicht er gebruik van te maken. We denken dat u veel kunt hebben aan deze hulp en hopen dat u er gebruik van gaat maken.

Privacy en persoonsgegevens

Uw (bedrijfs)gegevens worden gebruikt voor het verslag en de gesprekken met de bedrijfsadviseur. Uw gegevens worden alleen gedeeld met ons of andere organisaties als u hier toestemming voor geeft.

Vragen?

Bel dan 14024 op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur. U kunt vragen naar Angela Mommers, consulent inkomen.