De Euregio Rijn-Waal zoekt ook dit jaar naar hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is deze keer ‘De groene Euregio’. 

Thema

Waar denkt u aan bij de woorden “De groene Euregio”. Aan landschappelijk schoon? Of aan innovaties die de samenleving duurzamer maken? Laat het weten en zend uw mooiste foto´s in voor 15 oktober 2023. De foto´s moeten in het werkgebied van de Euregio Rijn-Waal gemaakt zijn. 

Geldprijs

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaar samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden met een geldprijs van resp. 200 en 100 euro beloond. 

Opsturen

Stuur de foto´s digitaal naar info@euregio.org. U mag de foto’s ook afdrukken en opsturen. Vermeld bij de foto’s de titel, plaats van opname, uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Stuur de afgedrukte foto’s naar: Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´’s-Heerenberg. Doe dit onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’. Druk de foto’s minimaal op formaat 13 x 18 cm af. 

Rechten

Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Meer informatie

Alle informatie over de fotowedstrijd kunt u nalezen op www.euregio.org/fotowedstrijd2023.