Ook dit jaar is de Euregio Rijn-Waal op zoek naar creatieve hobbyfotografen voor de jaarlijkse fotowedstrijd. De Euregio Rijn-Waal viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Het thema is daarom ‘Geef me de vijf(tig)’. Alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal kunnen meedoen.

Waar denkt u aan bij de woorden ‘Geef me de vijf(tig)’? Laat het ons weten en zend uw mooiste foto´s in. Het is belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema.

De prijzen

De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland krijgen een geldprijs van 200 of 100 euro. 

Hoe insturen?

Stuur maximaal drie foto’s in. U kunt ze digitaal of afgedrukt (minimaal formaat 13 x 18 cm) sturen. Vermeld bij elke foto: titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf. 

Stuur uw foto´s voor 1 oktober 2021 op. Digitaal naar info@euregio.org. Of in een gesloten enveloppe onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’ naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg.

Meer informatie

Meer informatie over de fotowedstrijd vindt u op www.euregio.org/fotowedstrijd2021(externe link).

Euregio Rijn-Waal krijgt de gebruikersrechten van alle ingezonden foto’s onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.