Kunt u als beheerder het multifunctioneel centrum De Mallemolen tot een succes maken? 

Bent u een netwerker en verbinder, gastvrij en organisatorisch sterk?

De taken in steekwoorden

  • Facilitair beheer van het gebouw
  • Exploitatie van de horeca 
  • Programmering van het theater en verhuur ruimtes
  • Het gezicht van De Mallemolen!

Waar komt u te werken?

De Mallemolen in Groesbeek is een sfeervol multifunctioneel centrum voor cultuur, kunst, educatie, informatie en advies en ontmoeten. Het is 'de huiskamer' voor inwoners van Groesbeek en omgeving. En dé plek voor allerlei activiteiten van organisaties en verenigingen. Hierdoor ontstaat voor inwoners een interessante mix in het aanbod.

De gemeente Berg en Dal wil De Mallemolen renoveren. Het gebouw moet mooier, duurzamer en gezelliger worden. De Mallemolen wordt het bruisende hart van Groesbeek. Nieuwe gebruikers zijn in de toekomst van harte welkom! De beheerder speelt hierin een belangrijke en actieve rol als hét gezicht van De Mallemolen.

U bent als beheerder

  • de gastvrije beheerder die inwoners en gebruikers het gevoel geeft dat zij welkom zijn en bij De Mallemolen thuishoren. 
  • de verbinder die er op gericht is om het ontmoeten mogelijk te maken en om leuke activiteiten te (laten) organiseren.
  • diegene die gelooft in samenwerken en vrijwilligers enthousiasmeert en motiveert. 
  • de regisseur voor het onderhouden en schoonmaken van gebouwen (binnenzijde). 
  • bekend met het organiseren van de benodigde facilitaire diensten.
  • geregeld flexibel beschikbaar en inzetbaar in de avonduren en weekends, als er horeca-activiteiten plaatsvinden. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke, uitdagende beheerdersfunctie met veel vrijheid, ondernemerschap en contacten. U komt in dienst bij de stichting en werkt in opdracht van het nog te vormen stichtingsbestuur. Of u komt in dienst van de gemeente als het stichtingsbestuur nog niet is gevormd. Een optie als een opdracht voor een zelfstandig ondernemer is bespreekbaar maar heeft in beginsel niet de voorkeur. 

Salaris en voorwaarden

Als u bij ons komt werken, krijgt u daar goede arbeidsvoorwaarden voor terug. Wij bieden een functie voor 36 uur per week. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de periode van een jaar. Na dit jaar kan deze worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Dit is afhankelijk van uw geschiktheid en de gelijke omstandigheden in de organisatie. De functie is voorlopig gewaardeerd op schaal 7. Dit betekent een salaris van minimaal € 2.545 en maximaal € 3.612 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.  

Wilt u solliciteren? 

Stuur dan uw cv voor 1 oktober 2023 naar info@icsinterim.nl. Wij hebben voor deze functie de werving- en selectieprocedure ondergebracht bij ICSinterim. Zij nemen de cv-selectie voor hun rekening en verzorgen het -mogelijk- eerste gesprek. Het eventuele tweede gesprek vindt plaats bij gemeente Berg en Dal in Groesbeek met vertegenwoordigers van de gemeente. 

Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Het opvragen van een VOG is een vast onderdeel van de selectieprocedure.

Vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Michel Keizer of Sherwin Neira van ICSinterim. Michel is te bereiken op 06-51 95 52 71 of mail naar michel.keizer@icsinterim.nl. Sherwin is bereikbaar op 06-22 56 96 65 of per mail op sherwin.neira@icsinterim.nl