De huidige beheerders van sporthal Heuvelland stoppen op 1 augustus. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe kantinebeheerder(s). De kantine kan para-commercieel worden uitgebaat en moet gezelligheid bieden voor verenigingen die in de sporthal komen. De sociale functie van de kantine is voor sporters erg belangrijk. 

Veel verenigingen

Sporthal Heuvelland bestaat uit 2 hallen waar veel verenigingen komen. Tijdens de spitstijden tussen 16.00 en 22.30 uur is het druk met sporters. Ook in de weekenden is de sporthal tussen oktober en mei volop in gebruik van 9.00 uur tot 19.00 uur. De kantine is ongeveer 100 m2 groot en is voorzien van een keuken, een barruimte en een vergaderruimte. De huidige inventaris kan indien gewenst worden overgenomen.

Alleen sport ondersteunende horeca-activiteiten

Voor de kantine is het alleen mogelijk sport ondersteunende horeca-activiteiten te organiseren. Afhankelijk van de soort activiteit is het mogelijk ook de sporthal te huren. 

Belangstelling?

De opbrengsten zijn volledig voor de beheerder. U pacht de kantine van de gemeente Berg en Dal. Over de voorwaarden gaan we graag met u in gesprek. We willen dat het liefst begin juli doen. Als u belangstelling heeft, kunt u voor 5 juli 2021 een mail sturen aan of bellen met:

    Vincent Bicentini: v.bicentini@bergendal.nl of 06 – 22 39 55 48
    Carl te Riele: c.t.riele@bergendal.nl of 06- 14 62 49 12