De GGD vaccineert op maandag 22 augustus in het Kulturhus in Millingen aan de Rijn en op 29 augustus in het gemeentehuis in Groesbeek.
Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt tussen 16.00 en 20.00 uur gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. GGD- medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wie kunnen er langskomen voor een coronavaccinatie?
Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen.

Ook alle 18+ ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ ers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD?

Locatie: Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn
Maandag 22 augustus 2022
Van 16.00 – 20.00 uur

Locatie: Gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Groesbeek
Maandag 29 augustus 2022
Van 16.00 – 20.00 uur

Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Heeft u vragen?
Er staan medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u prikangst? Dat komt vaker voor dan u denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen u graag hierbij!

Meer weten?
Bekijk alle informatie op www.ggdgz.nl/regiotour(externe link)