De GGD vaccineert op donderdag 19 mei van 16.00-20.00 uur in Kulturhus in Beek. Op woensdag 25 mei in het gemeentehuis in Groesbeek. En op woensdag 1 juni in Millingen aan de Rijn. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en uw mondkapje mee. GGD medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wie kunnen er langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 tot en met 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen.

Bent u ouder dan 18? Dan bent u ook welkom voor een boosterprik. Bent u ouder dan 60? Dan kunt u ook terecht voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Beek?

DatumDonderdag 19 mei 2022
Tijd16.00 – 20.00 uur
LocatieKulturhus Beek
AdresRoerdompstraat 6, Beek

Wanneer komt de GGD naar Groesbeek?

DatumWoensdag 25 mei
Tijd16.00 – 20.00 uur
Locatiegemeentehuis Groesbeek (ruimte ‘Millingen’)
AdresDorpsplein 1, Groesbeek

Wanneer komt de GGD naar Millingen aan de Rijn?

DatumWoensdag 1 juni
Tijd16.00 - 20.00 uur
LocatieKulturhus Den Ienloop
AdresHeerbaan 115, Millingen aan de Rijn

Heeft u vragen?

Er staan medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u prikangst? Dat komt vaker voor dan u denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen u graag hierbij!

Meer weten?

Bekijk alle informatie op ggdgz.nl/regiotour.