Inwoners van de gemeente Berg en Dal met een kleine portemonnee kunnen 6 gratis coronazelftesten ophalen. Dat kan  vanaf 28 maart tijdens een van onze inloopspreekuren in  Beek, Mallemolen, Op de Heuvel, Breedeweg. Bij de beheerder van het Kulturhus in Millingen of in het gemeentehuis. Op is op,  dus wacht niet te lang met ophalen.

Waarom gratis zelftesten?

Alle coronamaatregelen zijn sinds 23 maart afgeschaft,  maar het coronavirus is niet weg. Daarom wil de Rijksoverheid dat iedereen met klachten die horen bij het Coronavirus thuisblijft en een zelftest doet. Is de uitslag positief? Maak dan een testafspraak bij de GGD.En ga minimaal 5 dagen in isolatie. U mag weer naar buiten als u de laatste 24 uur geen klachten heeft.

Afhalen zelftest

U kunt tijdens de inloopspreekuren van het sociaal team de zelftest ophalen. Let op dit geldt niet voor het spreekuur in Millingen. Daar meldt u zich bij de beheerder van het kulturhus. De locaties waar u een zelftest kunt ophalen zijn: Hieronder ziet u waar. Op de Heuvel, Ericastraat 39, Groesbeek tijdens het inloopspreekuur

  • De Mallemolen, Kloosterstraat 11, Groesbeek-> tijdens het inloopspreekuur
  • Goei.j Ka.mer, Sint Antoniusweg 8c, Breedeweg ->tijdens het inloopspreekuur
  • De Slenk, Reestraat 2, De Horst ->tijdens het inloopspreekuur
  • Kulturhus, Roerdompstraat 6, Beek ->tijdens het inloopspreekuur
  • Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn ->bij de beheerder
  • Gemeentehuis, Dorpsplein 1, Groesbeek-> tijdens de openingstijden.

Door corona veranderen vaak dingen. Kijk daarom voor de juiste tijden van het inloopspreekuur op onze website www.bergendal.nl/sociaalteam.