Op 3 oktober start de provincie Gelderland met groot onderhoud van de Zevenheuvelenweg. De werkzaamheden duren tot ongeveer half november 2022. Tijdens deze werkzaamheden zijn er verschillende afsluitingen en omleidingen. Verderop in de tekst ziet u welke dat zijn.

Inloopavond

Op 28 september organiseert de provincie een inloopavond van 18:30 uur tot 20:00 uur in het Fletcher Hotel Holthurnsche Hof  aan de Zevenheuvelenweg 48A. Tijdens deze avond informeert de provincie u over de uitvoeringsplanning, de wegafsluitingen en omleidingen. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Fases en planning

  • Fase 1
    De Zevenheuvelenweg is geheel afgesloten vanaf de Clarenbeekseweg tot en met de Meerwijkselaan. Vanaf de rotonde Nieuweweg is de Zevenheuvelenweg  wel bereikbaar tot aan de Meerwijkselaan. De Meerwijkselaan is niet bereikbaar vanaf de Zevenheuvelenweg. Op de plekken waar werkzaamheden zijn aan het gedeelte Meerwijkselaan tot Nieuweweg wordt één rijstrook afgezet. De duur van deze werkzaamheden is ca. 5 weken.
  • Fase 2 en 3 
    Deklaag vervangen Clarenbeekseweg t/m Derdebaan, waarbij de weg wordt afgesloten. Deze werkzaamheden worden in 2 gedeeltes uitgevoerd, zodat bewoners en bedrijven zoveel mogelijk bereikbaar blijven. De duur van deze 2 fases is ongeveer 5 dagen.
  • Fase 4
    Deklaag Siep/Kamp. Het kruispunt sluiten we dan geheel af. Deze werkzaamheden duren ongeveer 2 dagen.

De planning kan tijdens de uitvoering worden bijgesteld, bijvoorbeeld omdat de aannemer eerder klaar is dan verwacht of omdat de werkzaamheden uitlopen. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de website: N841: Zevenheuvelenweg - Groesbeek en Berg en Dal (gelderland.nl) en bereikbaargelderland.nl. 

Omleidingen

Doorgaand verkeer vanaf Berg en Dal richting Groesbeek wordt omgeleid via de Oude Kleefsebaan en Wylerbaanen en vice versa. 
Verkeer dat via de Meerwijkselaan naar Berg en Dal wil rijden, wordt omgeleid via de Nijmeegsebaan, Nieuweweg, Wylerbaan en Oude Kleefsebaan. De omleidingen staan met borden aangegeven.

Fietsers leiden we zoveel mogelijk over het fietspad of langs de werkzaamheden. In sommige gevallen leiden we fietsers met borden om. 

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met provincie Gelderland. Dat kan via het Provincieloket provincieloket@gelderland.nl of telefoon 026 359 99 99. Actuele informatie over het project vindt u op de website van de provincie(externe link).