Dar onderhoudt het groen in de gemeente Berg en Dal. Het is belangrijk om samen goed te zorgen voor het groen in uw wijk. Op die manier kunt u blijven genieten van de plek waar u woont en werkt. U helpt toch ook een handje mee?

Zelf de handen uit de mouwen steken

Met kleine dingen kunt u al een groot verschil maken. Door iets van de stoep te rapen, doet u al iets tegen zwerfafval. Wilt u zelf of met anderen de handen uit de mouwen steken om uw leefomgeving groen en netjes te houden? Meld u dan aan als Wijkheld. Wijkhelden zijn kinderen en volwassenen die zwerfafval opruimen. Speciale zakken en knijpers krijg je van Dar. Meld u ook aan via www.wijk-helden.nl(externe link)

Positieve effecten van groen

Een groene omgeving heeft veel voordelen. Het heeft een positief effect op de gezondheid van mensen en de leefbaarheid van een wijk. In een groene en frisse wijk is het fijner verblijven. In een schone buurt spelen bijvoorbeeld ook meer kinderen buiten. 

Meer informatie of vragen?

Kijk op www.dar.nl/wijkonderhoud(externe link) voor meer informatie of neem contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op info@dar.nl of 024-3716000 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.