Onze vraag aan alle vrijwilligers en verenigingen/stichtingen: hoe kan de gemeente het beste € 10.000 besteden aan vrijwilligers en vrijwilligerswerk? Doe mee en kies uit 12 verschillende opties. Ga snel naar www.samenbergendal.nl(externe link)!

De 12 verschillende opties hebben we de afgelopen periode ontvangen van vrijwilligers uit onze gemeente. Dank daarvoor!

Kies uit 12 opties

We kunnen niet alle 12 de opties oppakken, dat is te duur. We hebben een budget van €10.000. Aan jou de vraag welke opties het beste zijn en het meeste opleveren voor onze vrijwilligers. Waar hebben de vrijwilligers in onze gemeente het meeste (behoefte) aan?

Hoe kun je dit doorgeven?

Ga naar www.samenbergendal.nl. Als je aangemeld bent kun je meteen aan de slag. Zo niet, dan moet je je eerst even aanmelden/registreren. Zo gedaan. Daarna: Selecteer de opties die je het beste vindt en vul je mandje tot het maximale budget. Vervolgens kun je jouw selectie indienen.

Kom je er niet uit? 

Bel of mail dan Sanne Verburg, coördinator van het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn. Haar telefoonnummer is 085-0406066 en mailadres vspbergendal@fortewelzijn.nl.

Hoe gaan we verder?

Op de website lees je ook het vervolg. Uiteindelijk komt er een nota vrijwilligerswerk. Hierin staat beschreven wat de gemeente en het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn gaan doen voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk.