Op 16 september is het Regionaal Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen gestart. Bent u uw baan na maart vorig jaar verloren of dreigt u deze te verliezen? Maakt u als zelfstandig ondernemer gebruik van een coronamaatregel? Heeft u een tekort aan personeel of juist teveel? Het Mobiliteitsteam kan u helpen! Maak snel een afspraak en we kijken samen wat nodig is in uw situatie. Een afspraak maken kan via www.mobiliteitsteam-rvn.nl(externe link)

Wat kan het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen voor u doen?

Het team is er voor mensen die na 12 maart 2020 hun baan zijn verloren of dreigen kwijt te raken, en moeite hebben om zelf niet werk te vinden. De bedoeling is de werkloosheid te voorkomen of zo kort mogelijk te laten duren. Het team maakt samen met u een persoonlijk plan. Denk hierbij aan loopbaanadvies, (om)scholing, scholing via praktijkleren in het MBO of bijvoorbeeld hulp bij schulden. Ook werkgevers helpt het Mobiliteitsteam graag op weg. 

Landelijk 35 Regionale Mobiliteitsteams (RMT)

Landelijk zijn er 35 Regionale Mobiliteitsteams (RMT). Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen is er een van. Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen is een samenwerking tussen zeven regiogemeenten, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, UWV, vakbonden (CNV, FNV, VCP/de Unie), werkgeversorganisatie VNO-NCW, Leerwerkloket, S-BB en onderwijsinstellingen HAN en ROC Nijmegen. Zij bundelen in Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen hun krachten en expertises. 

Meer informatie

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen. Dit kan via info@mobiliteitsteam-rvn.nl of lees alles rustig terug via www.mobiliteitsteam-rvn.nl(externe link)