De informatie van de gemeente Berg en Dal ook in een app

App Gemeente Berg en DalDe gemeente Berg en Dal gebruikt de app Gemeente Berg en Dal. Hiermee publiceert uw gemeente haar informatievoorziening, behalve via het internet, nu ook via een app, zodat u op de hoogte kunt blijven van alle relevante informatie over uw gemeente en zelfs meldingen aan uw gemeente kunt doen.

De app Gemeente Berg en Dal maakt het mogelijk om een afspraak te maken, of om informatie over werk aan de weg, afval, of gevonden of verloren voorwerpen via uw smartphone of tablet te bekijken.

Bovendien is het ook mogelijk om via de app meldingen van problemen in de openbare ruimte te doen. U kunt middels een tekst, een locatie of een foto de gemeente op de hoogte stellen van deze problemen zodat de gemeente deze op kan gaan lossen. Wanneer uw melding is opgelost wordt u hierdoor middel van een push bericht  bovendien van op de hoogte gesteld.

Wilt u graag via een app op de hoogte blijven van het nieuws binnen uw gemeente? U kunt de app Gemeente Berg en Dal gratis downloaden:

Logo Google play Logo App Store

Download onze app: