Energieplein Berg en Dal

Het Energieplein Berg en Dal is hét platform voor energiebesparing in de gemeente Berg en Dal. De verduurzaming van de gemeente Berg en Dal is in volle gang; door inwoners, bedrijven en de gemeente wordt hard gewerkt aan het besparen van energie en het opwekken van duurzame energie. Neem een kijkje op www.energieplein-bergendal.nl en ontdek welke duurzame initiatieven er zijn en waar u mogelijk zelf aan kunt deelnemen!

Laat u inspireren

Als inwoner van de gemeente Berg en Dal vindt u hier ook informatie over onder meer energiebesparende maatregelen, subsidieregelingen, lokale bedrijven en meer. Ook als bedrijf kunt u natuurlijk fors besparen én gebruik maken van de verschillende (subsidie)regelingen. Laat u inspireren!

Nieuwsbrief

En vergeet u niet aan te melden voor onze nieuwsbrief. (Nieuwe) subsidieregelingen, lokale acties, evenementen en inspirerende voorbeelden van andere inwoners….het Energieplein houdt u op de hoogte!

Liever een individueel advies?

Wilt u liever een persoonlijk advies over enegriebesparende maatregelen voor uw woning kijk dan eens bij het Loket duurzaam wonen plus.