Gemeentelijke regelingen en uitkeringen

Bijstandsuitkering

Icon

Heeft u niet genoeg geld om van te leven en kunt u uw noodzakelijke kosten niet betalen. Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijstandsuitkering. U vraagt een bijstandsuitkering aan bij de gemeente. De gemeente bepaalt of u in aanmerking komt voor een uitkering.

Bijstanduitkering

Contact opnemen met cluster Inkomen

Icon

Heeft u een vraag aan het cluster Inkomen, dan kunt u direct online een verzoek indienen bij dit cluster om contact met u op te nemen.

Contact opnemen afdeling Inkomen

Regelingen bij een laag inkomen

Icon

Heeft u een laag inkomen, dan komt u misschien in aanmerking voor een toeslag of regeling. Bijvoorbeeld de Doe Mee! regeling, Bijzondere bijstand of de Gemeente zorgverzekering.

Regelingen bij een laag inkomen

Andere uitkeringen

Icon

Meer informatie over uitkeringen voor oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemers of zelfstandigen. Uitkeringen voor startende en gevestigde ondernemers.

Andere uitkeringen