Hulp van organisaties en vrijwilligers

Hulp bij juridische zaken en digitale formulieren

Icon

Bij de rechtswinkel Berg & Dal kunt u terecht voor gratis juridisch advies. Ook voor hulp bij het invullen van een moeilijk formulier of beantwoorden van een moeilijke brief. Meer informatie? Bel 06-10325208, mail info@rechtswinkelbergendal.nl of kijk op www.rechtswinkelbergendal.nl.

Beter leren lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer?

De bibliotheek en het ROC Nijmegen bieden cursussen om beter te leren lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer. 
In deze folder leest u wat de bibliotheek en het ROC doen.

https://www.bergendal.nl/inwoners/producten-en-diensten-a-tot-z_45068/product/hulp-van-de-bibliotheek-of-het-roc_1180.html

Hulp bij formulieren en brieven

Icon

Voor gratis hulp bij het invullen van formulieren of het beantwoorden van allerlei financiële vragen kunt u tercht bij de ouderenadviseurs of bij de Wmo-Adviesgroep.

ouderenadviseurs (vrijwilligers)

Hulp voor kleine ondernemers

Kleine ondernemers (tot ongeveer 5 medewerkers) kunnen via de gemeente hulp krijgen van vrijwilligersorganisatie 'Over Rood'. Over Rood helpt bij een (door)start, schulden, administratie achterstand en bedrijfsbeëindiging. Bel het sociaal team Berg en Dal: 024-7516520. Meer informatie www.overrood.nl.

Hulp voor kleine ondernemers

Hulp bij omgaan met een computer

Icon

Bij de bibliotheek kunt u terecht voor een cursus omgaan met de computer. Bel 024-3274950 of stuur een mailtje naar bvhelvoort@obgz.nl . Of kijk op de website van de bibliotheek.

Pagina opties