Hulp voor kleine ondernemers

Kleine ondernemers (tot ongeveer 5 medewerkers) kunnen via de gemeente hulp krijgen van vrijwilligersorganisatie 'Over Rood'. Over Rood helpt bij een (door)start, schulden, administratie achterstand en bedrijfsbeëindiging. Bel het sociaal team Berg en Dal: 024-7516520. Meer informatie www.overrood.nl.

Waarom doet de gemeente dit?

Sommige ondernemers zijn heel goed in hun werk, maar vinden het lastig om hun financiën en uitgaven te beheren of op orde te krijgen. Soms leidt dit tot (grote) problemen. En de coronacrisis maakt het er niet beter op. Deze ondernemers kunnen nergens terecht omdat andere hulpinstanties, zoals Schuldhulpbuddy, alleen particulieren helpen. Daarom is de samenwerking met Over Rood belangrijk.

Hoe kan een ondernemer ‘Over Rood’ inschakelen?

Ondernemers die hulp nodig hebben kunnen contact opnemen met het sociaal team van de gemeente Berg en Dal via 024-7516520. Uitgebreidere informatie staat op www.overrood.nl.