• Uitbreiding ouder-kind zwemmen zwembad de Lubert Groesbeek

(22-07-2019)

Na de zomervakantie start zwembad de Lubert in Groesbeek met ouder-kind groepen op de vrijdag. Vrijdag 23 augustus is de eerste les.

• Veilig vluchten op vakantie

(17-07-2019)

Een goed vluchtplan bij brand: niet alleen thuis, maar ook op uw vakantieadres. Zorg voor een vluchtplan dat u met uw mede-vakantievierders bespreekt.

• Eerlijk over je ID. Daar kom je verder mee

(17-07-2019)

Een ID-kaart lenen, uitlenen of vervalsen lijkt onschuldig. Maar dit noemen we identiteitsfraude. Het kan ook vervelende gevolgen hebben. Dus wees eerlijk over je ID. Daar kom je verder mee!

• Aanmelden zwemlessen Zwembad de Lubert in Groesbeek

(17-07-2019)

Vanaf 19 augustus start zwembad de Lubert met nieuwe zwemlessen. Het zwembad is het enige bad in de hele gemeente waar les gegeven wordt volgens de landelijke normen van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit houdt in dat uw kind veilig leert zwemmen.

• Wijzigingen tijdens kermis Millingen aan de Rijn

(15-07-2019)

Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 juli is het weer kermis in Millingen aan de Rijn. De kermis heeft gevolgen voor de afvalinzameling, het Kulturhus en het verkeer.

• Uit de raad van 4 juli 2019

(08-07-2019)

De gemeenteraad van Berg en Dal vergaderde op 4 juli 2019. Het was de laatste vergadering voor de zomervakantie.

• Biedt u tegen betaling een slaapplek aan?

(04-07-2019)

Biedt u, bijvoorbeeld via Airbnb,  tegen betaling een slaapplek aan? Dan moet u hiervoor toeristenbelasting innen en afdragen aan de gemeente.

• Dagje uit of vakantie? Geef inbrekers geen kans!

(03-07-2019)

Met het mooie weer trekken we er de komende tijd weer massaal op uit. Maar geef inbrekers geen kans. U kunt zelf veel doen om het voor inbrekers moeilijker te maken.

• Kom naar de Bedrijvendag

(19-06-2019)

Op vrijdag 27 september van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij voor de derde keer de Bedrijvendag Berg en Dal. Deze dag is bedoeld om samenwerking tussen lokale bedrijven te stimuleren. Een goede onderlinge samenwerking is namelijk goed voor de lokale economie

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store