Aanmelden voor papieren afvalwijzer 2019

Huishoudens in onze gemeente krijgen vanaf 2019 niet meer automatisch een papieren afvalwijzer toegestuurd. Wilt u de papieren afvalwijzer 2019 toch ontvangen? Dan moet u zich hiervoor aanmelden bij Dar: info@dar.nl, via de website van de Dar www.dar.nl/papierenafvalwijzer of via telefoonnummer 024-3716000. Dit kan tot 1 september 2018.

Kosten en milieu sparen

De gemeente stopt met de automatische verspreiding omdat niet iedereen meer behoefte heeft aan een papieren afvalkalender. Zo kunnen we kosten en milieu sparen doordat we minder afvalkalenders hoeven te drukken en versturen.

Afvalwijzer zelf printen

Vanaf 1 januari 2019 kunt u de afvalwijzer ook ieder moment van internet downloaden en printen. Dit is handig voor mensen die wel een papieren versie willen, maar deze niet perse toegestuurd willen krijgen.

Afvalwijzer op website

Informatie over inzameldagen vindt u makkelijk terug op www.dar.nl/afvalwijzer. U kunt ook de Dar-app downloaden. Op de app ziet u op welke dagen u uw afval buiten kunt zetten.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store