Andere ophaaldagen afval Kerst en Nieuwjaar

Tijdens Kerstmis op woensdag 25 en donderdag 26 december en Nieuwjaarsdag op woensdag 1 januari, haalt Dar in de gemeente Berg en Dal geen afval op. Op deze feestdagen zijn de milieustraten gesloten. Houd in deze periode rekening met extra drukte op de milieustraat.

Afvalwijzer of Dar app

Rond de feestdagen haalt Dar uw afval op een andere dag op. Dit kan eerder of later zijn dan u gewend bent. In 2020 haalt Dar in een groot deel van de gemeente Berg en Dal oud papier op een andere dag of tijd op. De andere inzameldagen vindt u op uw digitale afvalwijzer: www.dar.nl/afvalwijzer of download de Dar app. Met de app heeft u uw persoonlijke afvalwijzer altijd bij de hand. U kunt instellen dat u een seintje krijgt wanneer u uw afval buiten kunt zetten.

Papieren afvalwijzer aangevraagd?

U krijgt niet meer standaard een papieren afvalwijzer thuisgestuurd. Vroeg u een papieren afvalwijzer aan? Dan krijgt u deze voor 16 december 2019 thuisgestuurd. Vroeg u voor 2019 geen papieren afvalwijzer aan? Dan vindt u uw ophaaldagen op

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Dit kan via 024-3716000 of info@dar.nl.