Bijeenkomst Dorpsagenda Ooij: vul in en win

Dit item is verlopen op 15-11-2018.

Op donderdag 15 november om 19.30 uur is er in dorpshuis ‘De Sprong’ in Ooij een bijeenkomst over het opstellen van de dorpsagenda Ooij. Tijdens deze bijeenkomst kunt u onderwerpen en ideeën inbrengen voor een toekomstplan voor Ooij. Om de leefbaarheid van Ooij te behouden en versterken.

Win een VVV-bon

Er staan in Ooij op verschillende plekken ideeënbussen. Op de kaarten die erbij liggen kunnen inwoners van Ooij aangeven wat zij belangrijk vinden de leefbaarheid in het dorp. Tijdens de bijeenkomst op 15 november worden twee kaarten getrokken. De gelukkige winnaars krijgen elk een VVV-bon van 25 euro. U kunt ook anoniem een kaart invullen, maar dan kunt u niks winnen.

Iedereen kan meedenken

Tijdens de bijeenkomst bespreken we de ingevulde kaarten met alle aanwezigen. Iedereen kan meedenken over de inhoud van de dorpsagenda Ooij. De bijeenkomst is de eerste aanzet van, voor en door inwoners uit Ooij.

Initiatief

De initiatiefnemers voor de dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege, Joep Arnts en Renata de Vos. Forte Welzijn ondersteunt het project.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster