Bijeenkomst nieuwe voedselconcepten

Kom op maandag 27 mei naar een bijeenkomst over nieuwe productconcepten. Tijdens de bijeenkomst presenteren diverse boeren, tuinders en verwerkers uit de regio hun nieuwe productconcepten. Meld u aan!

De bijeenkomst is in Herberg restaurant ’t Zwaantje,  Groesbeekseweg 106 in Mook. Meld u uiterlijk 24 mei aan via localfoodinspiration@bergendal.nl. Deelname is gratis.

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 Inloop en ontvangst met koffie en thee
20.00 Kick-off door wethouder Irma van de Scheur van Berg en Dal.
20.15 Inleiding over lokale foodontwikkelingen op de menukaart en het winkelschap. Door Johannes van den Bent van pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg en Cor Willem Visser van Plus Visser
20.45 Productpresentaties van de makers: pitches van nieuwe foodconcepten van makers uit de gemeenten Berg en Dal en Heumen. Van de juryleden krijgen ze tips en tops. De juryleden zijn Ysbrandt Wermenbol van restaurant Lime, Cor Willem Visser van Plus Visser en Mark Nijhuis van Hotel Credible.
22.00 Afsluiting met netwerkborrel

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Linette Mak via +31(0)6 2702 6075.

De gemeenten Berg en Dal en Heumen zijn drijvende krachten achter dit initiatief, in samenwerking met ZLTO Rijk van Nijmegen en Harms Hoeve. De inspiratiesessie maakt onderdeel uit van het project ‘Meer streekproducten in Berg en Dal en Heumen’.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store