Bijeenkomsten gemeentezorgverzekering

De maandelijkse kosten voor een zorgverzekering zijn best een zware last. Zeker omdat daar ook nog het eigen risico bijkomt. De gemeente Berg en Dal biedt  inwoners met een laag inkomen de gemeentezorgverzekering aan. Dit doen we samen met CZ en VGZ. Met de gemeentezorgverzekering worden uw zorgkosten lager.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan op www.gezondverzekerd.nl. Heeft u hulp nodig bij het aanmelden of heeft u vragen? Kom dan naar de inloopbijeenkomsten:

• Maandag 10 december van 16.00 uur tot 18.00 uur, Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn.
  • Maandag 10 december van 17.00 tot 19.00 uur, gemeentehuis Groesbeek, Dorpsplein 1, Groesbeek.
  • Donderdag 13 december van 15.00 uur tot 17.00 uur, gemeentehuis Groesbeek, Dorpsplein 1, Groesbeek.

Aanmelden is niet nodig. U kunt ieder moment binnenlopen. Graag uw Burgerservicenummer, rekeningnummer en de polis van uw huidige zorgverzekering meenemen. Bent u op deze tijden verhinderd? Bel dan naar de gemeente via 14024.

Eigen risico

Moet u elk jaar het volledig eigen risico betalen? Dan is de gemeentezorgverzekering zeker interessant voor u. U kunt namelijk ook kiezen voor een zorgpakket waarbij de gemeentezorgverzekering uw eigen risico betaalt. De maandelijkse premie is dan wel wat hoger, maar u hoeft geen eigen risico meer te betalen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.gezondverzekerd.nl. Op de website vult u de naam van onze gemeente in. U kunt  zich op de site ook aanmelden voor de gemeentezorgverzekering via de zorgverzekeraars CZ of VGZ.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store