Burgemeester Mark Slinkman neemt tijd voor ontbijt met kinderen

Dinsdag 5 november ontbeten kinderen van groep 8 van basisschool op de Horst uit Groesbeek samen met burgemeester Mark Slinkman. In het gemeentehuis in Groesbeek schoven ze samen aan de ontbijttafel en maakten ze kennis met elkaar. Zo gaven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag. Dit jaar was het thema: Neem de tijd voor je ontbijt!

Donatie

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt ontbijten een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen. In deze week is ook altijd het Burgemeestersontbijt. Burgemeester Mark Slinkman betaalde symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Het Vergeten Kind. Deze stichting maakt zich sterk voor kwetsbare kinderen met problemen thuis, zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij.

Foto: Henk Baron