Cursus nodig om uw vrijwilligerswerk beter te kunnen doen?

Een samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Mensen die zich inzetten voor een sportvereniging, voor de leefbaarheid in de buurt, in de zorg en bij de welzijnsactiviteiten. De gemeente vindt vrijwilligers erg belangrijk en wil hen ondersteunen bij hun vrijwilligerswerk. Onder andere door het aanbieden van cursussen.

Uw kennis of vaardigheden over een bepaald onderwerp uitbreiden? Uw vrijwilligerswerk beter doen? Een cursus fondswerving of een cursus voor het vinden van meer vrijwilligers? Doe een aanvraag bij het vrijwilligerssteunpunt. U kunt het vrijwilligerssteunpunt bereiken op telefoonnummer: 085-0406066 (maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur). Of mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl.

Wat zijn de voorwaarden?

Het onderwerp van de cursus moet ook voor andere organisaties interessant zijn. Zodat ook andere organisaties mee kunnen doen en wij de cursus voor de hele gemeente kunnen aanbieden.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle Blijham van de gemeente Berg en Dal. Hij is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag via telefoonnummer 06-14624783. Of mail naar j.blijham@bergendal.nl. Meer informatie over het vrijwilligerswerk? Kijk dan op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store