De STER biedt subsidieadvies voor sector Toerisme en Recreatie

Dit item is verlopen op 26-11-2020.

Op dit moment zijn er veel subsidieregelingen waar al dan niet door corona getroffen bedrijven gebruik van kunnen maken. Wilt u hier hulp bij? De Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal (STER) kan u helpen. De STER heeft een voorlopige inventarisatie laten maken van de meest kansrijke regelingen voor de sector Toerisme en Recreatie.

Hoe werkt het?

Om ondernemers hierin te ondersteunen heeft de STER een overeenkomst gesloten met een subsidieadviseur. Ondernemers kunnen gebruik maken van de diensten van deze adviseur op basis van “no cure no pay”. Bij toekenning van een subsidie wordt normaal 10% commissie over het toegekende bedrag in rekening gebracht. Ondernemers krijgen hierop een korting van 2,5% en betalen dus maar 7,5% commissie van het te ontvangen subsidiebedrag. Wordt een subsidie afgewezen? Dan hoeft er niks betaald te worden.

Wilt u het overzicht ontvangen van de meest kansrijke regelingen of wilt u gebruik maken van de subsidieadviseur? Neem dan contact op met de manager van de STER Erik de Gans via ster@bergendal.nl

Pagina opties