Derde Bedrijvendag

Dit item is verlopen op 18-10-2019.

Afgelopen vrijdag organiseerden wij voor de derde keer een bedrijvendag. Naast netwerken en gezellig samen zijn, stond deze dag in het teken van duurzaamheid.

Na Millingen aan de Rijn (scheepswerf) en Leuth (hal van Kuijpers Grondwerken), werd de bedrijvendag nu georganiseerd in Groesbeek op het evenemententerrein van de Wijnfeesten. Wethouder Irma van de Scheur opende de Bedrijvendag. Hierna toonden we drie filmpjes van plaatselijke ondernemers. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met duurzaamheid. Wilt u de filmpjes bekijken? Bekijk ze dan hieronder.

Het gezamenlijke gedeelte van de Bedrijvendag werd afgesloten met een gezamenlijke toost met echt Groesbeeks wijn. Natuurlijk samen met de wijnkoningin. Hierna was de bedrijvenmarkt open en kon het netwerken beginnen. Op de markt lieten ondernemers en andere organisaties zien hoe zij bezig zijn met duurzaamheid.

Initiatief

Eens in de twee jaar organiseert de gemeente Berg en Dal de Bedrijvendag. Dit doen zij in samenwerking met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.

Pagina opties