Documenten gemeente thuisbezorgd

Vanwege het coronavirus laat de gemeente Berg en Dal vanaf dinsdag 24 maart alle reisdocumenten, rijbewijzen en gehandicaptenparkeerkaarten thuisbezorgen. Dit is een tijdelijke maatregel om de gezondheid van onze inwoners en werknemers te beschermen.

Foto: Rijksoverheid.nl

Hoe werkt het?

De organisatie Dynasure regelt voor onze gemeente het thuisbezorgen van documenten. Heeft u een document aangevraagd? Dan ontvangt u een mail van Dynasure met daarin een link voor het maken van een bezorgafspraak. Reageert u niet binnen drie dagen? Dan neemt Dynasure telefonisch contact met u op.

Tijdelijke maatregel

De gemeente Berg en Dal biedt het thuisbezorgen via Dynasure sinds begin februari aan. Inwoners konden kiezen tussen zelf afhalen en thuisbezorgen. Vanwege het coronavirus kunt u reisdocumenten, rijbewijzen en gehandicapten parkeerkaarten nu alleen nog thuis laten bezorgen. U kunt deze documenten nu dus niet ophalen in het gemeentehuis. Voor het aanvragen van een rijbewijs of identiteitsbewijs kunt u online een afspraak maken via onze website of via ons telefoonnummer 14024. Deze afspraak moet wel in het gemeentehuis plaats vinden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bel ons dan via ons algemene telefoonnummer 14024