Doe mee, kom naar de Doe! Markt

Dit item is verlopen op 18-09-2017.

Wat is er in onze gemeente allemaal te doen en beleven? Dat kunt u zondag 17 september tussen 13.00 en 17.00 uur zien op de Doe! Markt in Millingen aan de Rijn. In speeltuin Steense Gemeente laten organisaties, verenigingen en bewonersinitiatieven uit de hele gemeente zien wat ze te bieden hebben. Daarbij kunt u genieten van muzikale, sportieve en dansoptredens. Of doe mee met de AED-workshop.

Er zijn optredens van onder andere: Line Dance ‘Funky Dance’ en Fanfare St. Cecilia. Ook kunt u een Tai Chi Workshop volgen die wordt verzorgd door Dekkerswald uit Groesbeek of meedoen met een Volleybal-demo verzorgd door Ikaros en Switch 87. Bij de kramen geven de deelnemers informatie over hun organisatie of club. Ook kunt u zich hier opgeven als lid of als vrijwilliger. Het complete programma vindt u op www.fortewelzijn.nl.

Op zoek naar vrijwilligers?

Bent u nog op zoek naar vrijwilligers of leden? Of wilt u graag uw organisatie laten zien op de Doe! Markt? Dat kan! We hebben nog beperkt plaatsen. Stuur een mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl.

De organisatie van de ‘Doe! Markt’ is in handen van Forte Welzijn en de gemeente Berg en Dal.