Gemeente zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

Kent u de Gemeente zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen? Met de Gemeente zorgverzekering worden uw zorgkosten lager. Wilt u overstappen naar deze zorgverzekering? Doe dit dan voor 1 januari 2020. De verzekering loopt via CZ of VGZ.

De Gemeente zorgverzekering vergoedt veel zorgkosten en u krijgt een tegemoetkoming in uw maandelijkse premie. U moet de tegemoetkoming wel zelf aanvragen bij de gemeente.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.gezondverzekerd.nl. Op de website moet u de naam van onze gemeente invullen.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden of heeft u vragen?

Heeft u hulp nodig? Kom dan naar de inloopbijeenkomsten van de gemeente:

• Maandag 16 december 2019 van 16:00 tot 18:00, Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn
  • Maandag 23 december 2019 van 17:00 tot 19:00, gemeentehuis Groesbeek, Dorpsplein 1, Groesbeek

Kunt u niet op bovengenoemde tijden? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 024.

Meer informatie ziet u op www.bergendal.nl/gemeentezorgverzekering.