Gemeentelijke onderscheiding voor William Frank

Burgemeester Slinkman heeft op woensdag 16 mei een gemeentelijke onderscheiding uitgereikt  aan de heer W.P.H. Frank uit Beek. De heer Frank werd onderscheiden met de erepenning van de gemeente Berg en Dal.

Hij kreeg de onderscheiding onder andere vanwege zijn werkzaamheden als beheerder van ‘t dierenweitje aan de Gruttostraat in Beek. Als beheerder is hij dagelijks meerdere uren in de weer in en rondom ‘t dierenweitje: hij verzorgt de dieren en onderhoudt de dierenverblijven en het weitje.

De gemeentelijke onderscheiding werd afgelopen woensdag voor het eerst uitgereikt.

Aanvragen gemeentelijke onderscheiding

Kent u ook iemand die een gemeentelijke onderscheiding verdient? Laat het ons dan weten. Iedereen kan iemand voordragen voor een gemeentelijke onderscheiding. De gemeente Berg en Dal heeft drie soorten gemeentelijke onderscheidingen: het ereburgerschap, de erepenning en het jeugdlintje.

Hoe kan ik iemand voordragen?

U kunt dit doen door het aanvraagformulier op de website van de gemeente in te vullen. Hier vindt u ook de randvoorwaarden voor de aanvraag.

We raden u aan om vooraf even contact op te nemen met een medewerker van de afdeling Communicatie via telefoonnummer 14024. Deze medewerker kan u vertellen of uw aanvraag kans van slagen heeft.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store