Gemeenteraad van Berg en Dal gaat weer fysiek vergaderen

Door het coronavirus heeft de gemeenteraad van Berg en Dal de afgelopen maanden digitaal vergaderd. De carrousel- en de raadsvergaderingen van de gemeenteraad zijn de rest van het jaar weer fysiek. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de landelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus.

De politieke partijen hebben aangegeven dat ze graag weer lijfelijk aanwezig willen zijn bij de vergaderingen. Hierbij worden de regels van het RIVM gevolgd.

Mag er publiek aanwezig zijn?

Door de 1,5 meter-maatregel is er voor een fysieke vergadering meer ruimte nodig dan normaal. Daarom kan er bij de vergaderingen helaas nog geen publiek aanwezig zijn. U kunt de vergaderingen live volgen via Omroep Berg en Dal en de website

http://bergendal.raadsinformatie.nl.

Is inspreken mogelijk?

Inspreken is tijdens de vergaderingen wél gewoon mogelijk. Hiervoor moet u zich vooraf bij de griffie aanmelden. Voor meer informatie over het inspreken kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer 14024 of mail: griffie@bergendal.nl.

Vergaderingen

De vergaderingen en de vergaderstukken kunt u vinden in de kalender op https://bergendal.raadsinformatie.nl. De vergaderingen beginnen om 20:00 uur, behalve het presidium. Dat begint om 18:30 uur en blijft nog wel digitaal.

Pagina opties