Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Dit item is verlopen op 21-10-2020.

Bent u 65 jaar of ouder en wilt u uw verkeerskennis weer eens opfrissen? Geef u dan op voor de opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland (VVN). De cursus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Berg en Dal. Deelname is gratis.

Wat wordt besproken in de cursus?

In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld over nieuwe vervoersmiddelen zoals de e-bike, over nieuwe verkeersregels en nieuwe verkeerssituaties zoals turborotondes, spitsstroken, enzovoort. Er is ook alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus heeft een informatief karakter. Er is dus geen examen.

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

De eerste bijeenkomst is op woensdag 11 november 2020 van 13.30 tot 15.30 uur. De tweede bijeenkomst op woensdag 18 november 2020 van 13.30 tot 15.30 uur.  De bijeenkomsten zijn in Kulturhus Beek aan de Roerdompstraat 6 in Beek. Als u zich aanmeldt wordt u op beide dagen verwacht.

Corona

Natuurlijk houdt VVN zich bij het geven van de cursus aan de laatste coronamaatregelen. VVN adviseert deelnemers om een mondkapje te dragen.

Aanmelden

Wilt u meedoen met de cursus? Meld u dan snel aan via www.vvn.nl/opfriscursussen. Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144.

Pagina opties