Groesbeekse kermis prikkelarm van start

Dit item is verlopen op 07-09-2017.

Van zaterdag 2 september tot en met woensdag 6 september is de jaarlijkse Groesbeekse kermis. Dit jaar start de kermis al om 15.00 uur (in plaats van 18.00 uur) met de prikkelarme kermis. In 2016 was de eerste editie van deze kermis zonder harde geluiden en flitsende lichten. Dit werd zeer gewaardeerd door de kinderen en volwassenen die snel overprikkeld zijn, maar ook door vele anderen. De prikkelarme kermis duurt tot 18.00 uur. Daarna gaan alle geluiden en lichten weer aan. Het gebruikelijke vuurwerk, op zaterdagavond, gaat dit jaar niet door.

Loterij

Op woensdag 6 september start vanaf 19.00 uur een loterij. Oud-Groesbeker Jasper Cillessen heeft hand- en voetbalschoenen en een gesigneerd shirt van FC Barcelona beschikbaar gesteld.

Kermisprogramma

Datum Activiteit
Zaterdag 2 september 15.00-18.00 uur Prikkelarme kermis met onder andere schminkartiestet, clown Desalles, snoezelwagen
Zondag 3 september 12.00 uur Kermisconcert door fanfare Wilhelmina
Maandag 4 september 18.00 uur Kermisbeer deelt gratis kermispenningen uit
Dinsdag 5 september 18.30-22.30 uur Muziekfancyfair, Dorpsstraat
Woensdag 6 september 19.00 uur Verloting FC Barcelona artikelen

Afsluiting Dorpsstraat

In verband met de kermis is het gedeelte van de Dorpsstraat van VVV tot spoorlijn/Kerkstraat afgesloten, van zaterdagochtend 2 september tot donderdagochtend 6 september. Ondernemers wordt verzocht hun leveranciers te informeren over deze afsluiting.

Winkels bereikbaar

Alle winkels blijven bereikbaar. Het Dorpsplein blijft bereikbaar vanaf de Pannenstraat (met uitzondering van zondagmiddag) en de Kerkstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer, waardoor Bellevue, bakker en groenteboer ook bereikbaar blijven. Verder blijft de buurtbus rijden. De bloemenkraam staat tijdelijk op een andere plek in het centrum.

Attracties

Hollandse gebakkraam, autoscooters, breakdance, viskraam, bussensport, minicars, nougat-, suikerwerken- en chocolateriekraam, X Factory, schietsalon, Bungee trampoline, skee ball, polyp "Copacabana", cake walk, draaimolen 'Le Grand Carrousel', lijntrek en kinderkop van jut, pusher/schuifspel, kleurenspel, grijpkranen en Big One, Lucky Duck diameter, suikerspin/popcorn, sweet chocolat bar en  Venezia Labyrint,

N.B. Dit jaar staat de familie Saedt voor de 90-ste keer op de Groesbeekse kermis!

Pagina opties