Grote kerstboom gezocht!

Elk jaar staat er met de kerstdagen weer een prachtige kerstboom bij het gemeentehuis.  Dit is tot nu toe altijd een boom geweest uit de tuin van één van onze inwoners. Wij willen onze jarenlange traditie ook dit jaar niet voorbij laten gaan!  De gemeente Berg en Dal zoekt daarom weer een grote kerstboom.

Staat uw boom straks naast het gemeentehuis als kerstboom?

Heeft u een grote boom in uw tuin staan waar u graag vanaf wilt? Dan gebruiken wij uw boom graag als kerstboom. Wij zorgen ervoor dat de boom wordt omgezaagd en vervoerd wordt naar het gemeentehuis. Ook zorgen we ervoor dat de boomstronk verwijderd wordt. Dit kost u niets.

Wat zoeken we voor een boom?

Wij zoeken:

• een spar (fijnspar, zilverspar, blauwspar of douglasspar) of een scheerlingsden.
  • een  boom van minimaal 12 meter hoog
  • een volledig vrijstaande boom, die vanaf de straat uit uw tuin getakeld worden.

Meer weten?

Denkt u dat u een boom heeft die geschikt is voor deze traditie? Wij horen het graag! U kunt dan contact opnemen met Enneke Tiggeloven via e.tiggeloven@bergendal.nl of bellen naar het algemene nummer 14024.