Grote kerstboom gezocht!

Dit item is verlopen op 25-11-2020.

Elk jaar staat er met de kerstdagen weer een prachtige kerstboom bij het gemeentehuis. Dit is tot nu toe altijd een boom geweest uit de tuin van één van onze inwoners. Wij willen onze jarenlange traditie ook dit jaar voortzetten. Daarom zoeken we weer een grote kerstboom.

Wordt uw boom dit jaar de kerstboom?

Heeft u een grote boom in uw tuin staan waar u graag van af wilt? Dan gebruiken wij uw boom graag als kerstboom. Wij zagen de boom om en vervoeren hem naar het gemeentehuis. Ook verwijderen we de boomstronk. Dit kost u niets.

Welke boom zoeken we?

Wij zoeken:

• een spar (fijnspar, zilverspar, blauwspar of douglasspar) of een scheerlingsden.
  • een boom van minimaal 12 meter hoog
  • een volledig vrijstaande boom, die vanaf de straat uit uw tuin getakeld worden.

Meer weten?

Denkt u dat u een boom heeft die geschikt is voor deze traditie? Wij horen het graag! U kunt dan contact opnemen met René Gerritzen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar r.gerritzen@bergendal.nl of bellen naar het algemene nummer 14024.