Heeft u De Rozet niet ontvangen?

Dit item is verlopen op 18-01-2019.

Vanaf het nieuwe jaar staat de gemeentepagina in De Rozet. De Rozet verschijnt een keer in de twee weken. De bezorging is op de dinsdag of woensdag in de even weken. De krant wordt dan bezorgd bij alle huishoudens in de gemeente Berg en Dal zonder nee/nee sticker.

Hierbij kan wel eens iets fout gaan. Heeft u de Rozet niet ontvangen? Neem dan contact op met de verspreider. De verspreider zorgt er dan voor dat u De Rozet toch nog in uw brievenbus krijgt.

Verspreider Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Leuth, Ooij, Persingen, Erlecom:
E-mail: bezorgdienstderozet@gmail.com

Verspreider Groesbeek, De Horst, Heilig Landstichting, Breedeweg
Tel: 0485 – 31 90 50

Of neem contact op met De Rozet:
E-mail: info@derozet.nl

Nee/nee sticker

Heeft u een nee/nee sticker en wilt u De Rozet toch lezen?  Dan kunt u de krant online lezen via www.derozet.nl of afhalen bij één van de volgende afhaalpunten:

• Groesbeek: De Zuidmolen, Oosterpoort, Schoenmaker van Ginkel-Hartje Groesbeek, VVV, Gemeentehuis, Primera, Jan Linders, Aldi, Jumbo, Tankstation Zevenheuvelenweg.
  • Berg en Dal: Er liggen wat extra kranten bij Hotel Erica, ValMonte, restaurant Heksendans, Groot Berg en Dal.
  • Ubbergen: Tankstation ’t Meertje.
  • Beek: Redactie Rozet, Plusmarkt de Witt, Primera, Kulturhus.
  • Ooij: Spar, dorpshuis De Sprong.
  • Leuth/Kekerdom: Kulturhus, Spar.
  • Persingen: Thornsche Molen.
  • Millingen a/d Rijn: Kulturhus den Ienloop, Albert Heijn, Primera, Tankstation TEM + horecagelegenheden.
  • Grens met Wyler: Tankstation Argos.
  • De zorginstellingen Kalorama, Gasthuis St. Jan de Deo, Villa Hamer en De Meent krijgen ook allemaal extra kranten.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store