Herplaatsing speeltoestellen de Tuier in Groesbeek

Dit item is verlopen op 21-08-2019.

We gaan de speeltoestellen bij de Tuier in Groesbeek weer herplaatsen. Heeft u ideeën over de indeling van de speelplek en de locatie van de speeltoestellen? Kom dan langs! Op woensdag 21 augustus van 19.00 tot 20.30 uur zijn wethouder Fleuren en twee groenbeheerders op locatie. Wij staan dan naast de Tuier 29a.

Omdat de ruimte kleiner geworden is, kunnen de speeltoestellen niet precies op de oude plek teruggeplaatst worden. Omdat we met de toestellen moet schuiven, willen wij graag ideeën horen over de indeling van de speelplek en de locatie van de speeltoestellen. De toestellen zijn bekend en ook de locatie staat in grote lijnen vast. Maar daarbinnen is nog ruimte om te kijken naar eventuele betere plekken.

• Woensdag 21 augustus van 19:00 tot 20:30 uur.
  • Locatie: de Tuier 29a Groesbeek. Bij slecht weer vindt u ter plaatse een verwijzing naar de kantine van de Treffers.

Heeft u ideeën over locaties van speeltoestellen maar kunt u niet aanwezig zijn? Reageer dan door een mail te sturen naar w.v.d.lest@bergendal.nl.

Waarom zijn de toestellen verwijderd?

Vanwege de bouwactiviteiten hebben wij de speelplek tijdelijk verwijderd en de toestellen opgeslagen. Wij vonden het niet verantwoord om kinderen zo dicht bij een bouwplaats te laten spelen. Nu de bouw bijna klaar is, willen we de speeltoestellen terugplaatsen.

Planning

Het einde van de bouw van appartementencomplex De Zwanenbloem aan de Tuier is in zicht. De omgeving wordt woonrijp gemaakt. Dit betekent dat het terrein rondom de appartementen ingericht wordt. Op basis van alle ideeën bepaalt de gemeente de definitieve locatie van de speeltoestellen. Naar verwachting plaatst de gemeente de tijdelijk weggehaalde speeltoestellen terug in september.