Herwendaalseweg afgesloten

Dit item is verlopen op 18-09-2019.

Op maandag 2 september beginnen we met de herinrichting van de Herwendaalseweg/Bredeweg in Groesbeek. Die dag sluiten we de Herwendaalseweg/Bredeweg af van de rotonde Bredeweg - Nieuwe Drulseweg tot Tankstation Oomen. De afsluiting duurt tot uiterlijk 19 september. De omleiding (ook voor bussen) loopt via de Koningin Wilhelminaweg, de Hoge Horst, Kloosterstraat en de Gooiseweg.

Foto: Google Streetview

We gaan het bestaand asfalt frezen en nieuw asfalt aanbrengen. We houden bij de werkzaamheden rekening met de activiteiten rond de Herdenking 75 jaar Market Garden. Alle bedrijven aan de Herwendaalseweg en de Bredeweg, waaronder Lidl en tankstation Oomen, blijven altijd via de omleidingsroutes bereikbaar.

Tweede fase

Op 23 september sluiten we de Herwendaalseweg af voor de tweede fase van de werkzaamheden. De weg is dan afgesloten van de rotonde bij de Zuidmolen tot tankstation Oomen. Deze afsluiting duurt tot 20 december 2019. In deze periode gaan we op dat stuk van de Herwendaalseweg het asfalt vervangen en de weg anders inrichten zodat het veiliger wordt. Zo komt er een aparte fietsstrook en stopt de bus voortaan op de weg. Ook vervangen we de lantaarnpalen. Het asfalt wordt stiller dan het asfalt dat er nu ligt.

De omleiding loopt dan van de rotonde Bredeweg - Nieuwe Drulseweg via de Nieuwe Drulseweg, Kloosterstraat en Gooiseweg. Ook in deze fase van het werk blijven alle bedrijven aan de Herwendaalseweg en de Bredeweg, waaronder Lidl en tankstation Oomen, altijd bereikbaar via de omleidingsroutes.

Meer informatie

Meer informatie over het werk aan de Herwendaalseweg, ook tekeningen vindt u op onze website bij Herwendaal - De weg. Via de app Bouwapp kunt u de voortgang van het project volgen.

Pagina opties