Informatieavond over openbaar vervoer in Beek

Dit item is verlopen op 13-11-2018.

De provincie Gelderland en de gemeente Berg en Dal nodigen u uit voor een inloopavond over het openbaar vervoer van, naar en in Beek. U bent van harte welkom op maandagavond 12 november in Hotel de Musschenberg aan de Rijksstraatweg 154 in Beek.

De avond is niet ‘klassikaal’ van opzet. U kunt gewoon binnenlopen tussen 19.30 en 21.00 uur.

Dienstregeling 2019

Op 9 december aanstaande gaat de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in. Vanaf die dag zullen de bussen tussen Nijmegen en Kranenburg - Kleve niet meer door, maar om Beek heen rijden.

Langs de N325 komen nieuwe bushalten bij het kruispunt met de Verbindingsweg en nabij het tunneltje naar de Alde Wetering. U kunt bij deze beide halten vaker opstappen op de sneller rijdende buslijn 58, die bovendien ook door zal rijden naar Nijmegen Heijendaal. Tijdens de informatieavond toont de provincie Gelderland u hoe deze beide bushalten er uit komen te zien.

Alternatieven

Van de routewijziging zullen per saldo meer reizigers profijt hebben dan nadeel. Voor een deel van de reizigers van en naar Beek zijn de nieuwe bushalten wellicht niet bruikbaar. Tijdens de informatieavond kunt u met de provincie Gelderland en de gemeente Berg en Dal in gesprek over uw specifieke situatie en welke alternatieven er voor u zijn. Denk daarbij aan de buurtbus van lijn 162 of bijvoorbeeld het aanvullend vervoer van Avan.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store